woensdag 23 juli 2014

Chaam | Vakantie

Afgelopen maandag, in mijn vorige post, heb ik jullie beloofd om iets meer over ons bezoekje aan Chaam te vertellen. Tegen 14:00 reden we Chaam in. We kwamen langs het VV Kantoor, winkelstraat en dat was het wel zo beetje.. Ik wilde heel graag een kijkje nemen bij het Looiershuis hier in Chaam. Dus doorgereden naar het goede adres, wat overigens op dezelfde straat zit.. Auto neergezet, want plek is er genoeg om te parkeren voor de deur en besloten om toch maar eerst even terug te lopen om even wat te eten.. Dus terug naar het plein met de kerk en het VVV kantoor. Stond een bord met wij zijn open. Heeeel leuk klein "restaurantje" op een binnenplaatsje. Hieronder wat foto's om de sfeer een beetje te proeven. Ze hadden ook allemaal aparte producten, zoals; ijsthee van vlierbloesem (hadden wij en lekker!), blauwe bessen shake en zoveel meer! We namen er ook nog een lekker kaasplankje bij met allemaal lekkere kazen uit die streek. Genoten! Ze vertelde ons dat ze net open zijn en nog alles aan het testen zijn. Maar wij vonden het al helemaal geslaagd en raden dit zeker aan. Het heet SLOW.










Toen waren we uitgegeten en besloten we verder te gaan.. Op naar 't Looiershuis! Hieronder wat foto's van de winkel, wel weinig. 





Waren er echt maar weinig, maar de andere waren gewoon niet mooi. We vonden de winkel wel leuk, maar omdat hij zoooo groot is (4000 vierkante metertjes) hebben ze niet overal dezelfde stijl. zo staat er boven echt nog wat antiek en ook wel eens heeeel landelijk kastje a la RM. Maar als je binnen komt, ziet het er top uit! Dus een bezoekje waard maar niet een must see. Wel namen wij natuurlijk nog wat mee. Zie onderstaande foto's. Ik ben benieuwd of jullie hier al eens zijn geweest en wat jullie ervan vonden?









Zo stond ons potje in de winkel.. Dat was het weer, weer een post met veel foto's. Vrijdag komt er een post met nieuwe knutsels en frustels! Tot dan. Laten jullie een berichtje achter?

Liefs Lieke




6 opmerkingen:

  1. Nog nooit geweest......wij zijn wel pas naar Esatto geweest.....moet er nog een post over maken.....maar leuk om te zien hoor....fijne avond liefs Ria..x!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieke wat een leuke blog heb je.
    Toevallig kwam ik bij je via KAVEL 22.
    Ik ben gelijk volger van je geworden.


    gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heerlijk zo lekker weg! leuk.
    toch weer een mooie pot gescoord:)
    groetjes, Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als je na zo'n leuke uitstap dan nog naar huis kan komen met een mooie aankoop , kan het voor mij ook niet meer stuk.
    Hele mooie kruik !
    Groetjes christel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo kom je nog eens ergens! Je hebt een heerlijk weekend gehad en toch nog wat leuks gevonden in die winkel!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo te lezen had je een heel leuk weekend gehad, ik ben er nog nooit geweest.

    Mooie pot heb je gevonden.
    Liefs, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen